Paziņojums

Ābolkūka ar rudzu miltiem un iesalu

Lietotāju novērtējums:  / 5
SliktākaisLabākais 

Sastāvdaļas:

4 olas
1 glāze (250 ml) brūnais cukurs
1 glāze (250 ml) rudzu milti (2. tips)
2 ēd.k. rudzu iesals
1 tējk. malts kanēlis
1/2 tējk. soda
8 vidēja lieluma āboli - nomizoti un sagriezti gabaliņos.

Pagatavošana:
Olas saputo ar cukuru, pievieno miltus, iesalu un sodu, sajauc. Mīklā iemaisa sagrieztos ābolus, pilda formā un cep 180 grādos 30-40 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka iesmiņu- ja tas ir sauss, kūka gatava.

Pasniedz siltu ar saldējumu vai atdzesētu ar putukrējumu.


Warning: include(/var/www/sites/graudaspeks/graudaspeks.lv/subdomains/www/html/components/com_content/routers.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/graudaspeks/public_html/components/com_content/content.php on line 21

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/var/www/sites/graudaspeks/graudaspeks.lv/subdomains/www/html/components/com_content/routers.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') in /home/graudaspeks/public_html/components/com_content/content.php on line 21